06 41 93 50 24 info@ayaradvocatuur.nl

Over Ayar Advocatuur

Het werk van Ayar Advocatuur bestaat uit informeren, adviseren, en (juridisch) bijstaan. Daarbij staat het belang van de cliënt altijd voorop, zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Ayar Advocatuur zet zich altijd in voor het maximale resultaat, maar geeft u ook een reële inschatting van uw kansen.

Ayar Advocatuur hecht veel waarde aan vertrouwen. De basis voor elke advocaat-cliënt relatie is vertrouwen. U mag erop vertrouwen dat uw advocaat deskundig is en zich volledig zal inzetten om uw zaak te winnen. Elke advocaat dient zich te houden aan het gedragsrecht. Dit betekent dat Ayar Advocatuur vertrouwelijk met uw zaak zal omgaan. 

Ayar Advocatuur waakt ervoor dat u een eerlijk proces krijgt. Dat recht heeft iedereen en daar denkt Ayar Advocatuur niet lichtvaardig over. Voor Ayar Advocatuur geldt ” recht hebben is recht krijgen”. 

Ayar Advocatuur is een toegankelijk advocatenkantoor. Ayar Advocatuur luistert goed naar u, maar weet de relevante informatie te filteren. Ayar Advocatuur zal u te allen tijde eerlijk informeren over uw kansen. Ayar Advocatuur beschikt niet over een derdengeldenrekening. 

Een toegevoegde waarde van Ayar Advocatuur is dat mr. F. Ayar meerdere talen machtig is. Ayar advocatuur kan u ook bijstaan in het Turks en Engels.